Algemeen,  Berichten waarvan linkje creatieve filmpjes,  Blog,  Feestdagen,  Herfst / Najaar/ Winter,  Kadootjes,  Kerst-Oud & Nieuw

3 hoekig kado doosje..auto

Dit doosje heb ik gemaakt na aanleiding van een leuk filmpje die ik tegen kwam. Het is niet zo moeilijk te maken. Het DSP wat ik heb gebruikt is van StudioLight. (vintage tones) De stempels die ik heb gebruikt zijn van Ludiec. De takjes heb ik bewerkt met foil flakes, voor een rosékleurige touch. Het klepje kan gesloten worden met een magneetje.

Kijk bij ‘Linkjes met creatieve filmpjes’ in het menu om het filmpje te zien!

Liefs,
Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *