A little message..

A little message… Ik heb een zwarte achtergrond gebruikt op aanraden van mijn creavriendinnen. Soms moet je wat anders doen dan je gewend bent. De tekst en envelopjes zijn van Lawn Fawn (Love Letters)en de hartjes van KJ. Was ook wat aan het stoeien met de tekst, herken jij dit ook?

Klik op Continue reading om meer foto-stappen te zien. 

Deze kaart is ook te koop

Post & Kadootje

Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Het liefste maak ik kaartjes. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. Met dit geweldige Design Team kan ik bezig zijn met wat ik het allerliefste doe in mijn vrije tijd. Ik maak deel uit van CarlijnDesign PromoTeam. Ik maak regelmatig kaarten voor in The Collection van Marianne Design. Ook maak ik (kinder)kaarten voor Post voor Kanjers. Een geweldig initiatief die ik graag steun. In het dagelijkse leven werk ik op de Huisartsen Spoedpost. Neem ook eens leuk een kijkje op mijn website Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Daar verkoop ik oa postkaarten en andere kaarten die ik maak. Liefs, Miriam
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *