Algemeen,  Blog,  Kaarten

Challenge Vlinder

Hallo allemaal,

Hoe vinden jullie de challenge? Ik vind ‘m geweldig, wat een prachtkleuren!! En zo ben ik dus ook begonnen met deze uitdaging. Ik ben dol op vlinders. Ze zijn zacht, kwetsbaar, spontaan en mooi. Als ik ze zie fladderen, kan ik er alleen maar van genieten. Ze hebben een speciaal plekje in m’n hart.

Deze vlinder heb ik gekleurd met Tombows Dual Pens. Dit keer op aquarelpapier en dus ook met water en een kwastje bewerkt. Deze markers zijn perfect met water te gebruiken, maar je kan ook de stiften met elkaar blenden. Dit is de eerste keer dat ik met Tombows en water aan de slag ging. Ik verbaasde me over het resultaat… De kleuren zijn al heel intensief van dit merk, maar ik combinatie met water wordt het resultaat nog intenser. Kei gaaf!!

De achtergrondmal is van MFT, deze heb ik in verschillende tinten uitgedraaid en weer “teruggepuzzeld”. Na lang wikken en wegen, heb ik er voor gekozen om er geen tekst bij te doen. Ik was bang om het kleurenspel van de kaart te verpesten. En zo kan ik de kaart voor verschillende momenten gebruiken.

Leuk dat je even langskwam!! Tot snel!!

Groetjes Ilse.

Ilse

Mijn naam is Ilse van Kemenade en woon,als geboren Brabantse, in Velsen-Noord (N-H). Samen met m'n man, dochter Evy (5) en zoon Stijn (1). Al ruim 25 jaar maak ik kaarten, maar sinds een jaar of 15 ben ik groot liefhebber van stempels en stansen. Een lievelingsmerk heb ik niet, vind ook bijna alles leuk en heb dus nooit genoeg hahaha. Ik hoop dat we veel creaties kunnen delen en elkaar kunnen inspireren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *