Algemeen,  Blog,  Kaarten

Droom het & Doe het….

Vandaag weer gespeeld met watercolor , ik hierbij de stempel van Jenine’s Mindful Art Collection gebruikt.(STAMPJMA06), en gekleurd met watercolor.

De achtergrond heb ik gedaan met NUVO MICA MIST SPRAY.

Volg mij op Instagram marrie.degroot.
Op FB Marian De Groot.

Mijn naam is Marian de Groot 65 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 4 jaar. Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind. Ook maak ik ook sinds kort deel uit van het design team van Hobbystudio en van Karin Joan. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *