Blog,  Downloads,  Interactief,  Kaarten,  Kadootjes,  Voorjaar /Lente/ Zomer

Envelope Box Card..

Deze box envelop gemaakt met kleurrijke bloemen. Over een paar weken is het al Pasen.
En wat is Pasen zonder paashaas (dit geval konijnen🙈) 🐰🌸🌷
Met dit model kun je zoveel variaties maken. In allerlei kleurtjes en thema’s.
Hieronder (lees meer) vind je de download van deze leuke kaart. Het leukste is om met je eigen stempels en stansjes aan de gang te gaan.
Ik heb bij de aanvulling de afbeelding van de konijntjes toegevoegd.

Ik ben heel benieuwd wat jij er van maakt!
Liefs, Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *