Blog,  Felicitatie,  Kaarten,  Verjaardag

Feestje

Vandaag m’n eerste blogpost. Oh jongens… jullie zouden eens moeten weten, hoe spannend ik alles vind. Ik ben niet zo handig met computers, dus dat is altijd wel een dingetje. Gisteravond heb ik dit feestelijke kaartje gepost op Facebook en Instagram. Ik ben helemaal stil van alle leuke reacties en likes.

Eigenlijk is het en heel simpel kaartje. Je maakt strookjes papier, of je gebruikt hier een mal voor. Allemaal in gezellige tinten die leuk bij elkaar passen. Die plak je op een oplegvel, strookje voor strookje en dicht tegen elkaar aan. Als je klaar bent, snij je de uitstekende stukken eraf. Het oplegvel plak je op je kaart. De basis is klaar.

In dit geval heb ik de mal “Feestje” van CarlijnDesign gebruikt. Deze in 3 verschillende kleuren gestanst en op elkaar geplakt. Onder dit Feestje, zitten van foamkussentjes van SU. Zo komt het wat meer tot leven.

Fijn dat jullie even langs kwamen en tot snel!!

Groetjes, Ilse

Ilse

Mijn naam is Ilse van Kemenade en woon,als geboren Brabantse, in Velsen-Noord (N-H). Samen met m'n man, dochter Evy (5) en zoon Stijn (1). Al ruim 25 jaar maak ik kaarten, maar sinds een jaar of 15 ben ik groot liefhebber van stempels en stansen. Een lievelingsmerk heb ik niet, vind ook bijna alles leuk en heb dus nooit genoeg hahaha. Ik hoop dat we veel creaties kunnen delen en elkaar kunnen inspireren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *