Blog,  Felicitatie,  Geboorte,  Kaarten,  Kids,  Verjaardag

Gefeliciteerd & Feestje

Deze kaarten heb ik gemaakt voor The Collection 85…Met de nieuwe producten van Marianne Design
De teksten zijn van Karin Joan. Benieuwd hoe ik deze maakte? Klik op ‘continue reading’.
Fijne dag vandaag☺️

Het rode truckje:

Trek het stencil van het puzzelstuk (PS8052)  over op Neenah solar white cardstock. Doe dit nogmaals in spiegelbeeld en zo dat de randjes, waar de vouwlijn komt, elkaar overlappen. Gum de potloodlijntjes weg. Knip de puzzelkaart uit. Vouw deze dubbel en gebruik je vouwbeen om een mooie strakke vouwlijn te krijgen.

Stempel de tekst (KJ1728) op de kaart. Stans de wolkjes 3 keer (CR1402) en de vliegtuigjes (CR1471) uit white cardstock. Stans de  puzzelstukjes (CR1492) uit Chip board (CB5501). Kleur een aantal vliegtuigjes. Stans de truck (LR0641) 3 keer. Bewerk er 1 met Brilliance Pearlescent Poppy. Plak deze 3 op elkaar en plak de zwarte wieltjes op de bovenste truck. Plak dubbelzijdig foam op de achterzijde. Het ‘laadgedeelte’ laat je vrij. Bevestig de truck op de kaart en plaats in het laadgedeelte de puzzelstukjes en de vliegtuigjes. 

Plak de wolkjes en nog wat vliegtuigjes op de kaart en teken een ‘vlieg’lijntje.

Werk de kaart af volgens voorbeeld. 

Het puzzel hart:

Snijd een topvouwkaart van 14 x 10,5 cm.  Plak dubbelzijdig Craft Tape (LR0014) op een vel Neenah solar white cardstock. Stans hieruit 5 strookjes Punch die puzzle (CR1492). Plak deze op Neenah solar white cardstock, nadat je gekeken hebt of de stans van het hart goed past. De middelste kun je eventueel wat naar beneden schuiven, omdat het hart in een punt loopt. 

Bewerk het hart met Distress Oxide, Worn lipstick en plak deze op de basiskaart. Stans de tekst Feestje (KJ1728) uit white cardstock en Mirror paper silver CA3135 en plak deze op elkaar voor een schaduweffect. Plak 2 losse puzzelstukjes op het grote hart. Stans hartjes uit wit cardstock en Metallic paper (CA3139). Plak  2 hartjes op de losse puzzelstukjes. Snijd 2 smalle strookjes en stempel deze met teksten uit de stempelset Gefeliciteerd (KJ1721)

Werk de kaart af volgens voorbeeld. 

Truckje met bloemetjes:

Snijd een topvouwkaart van 14 x 10,5 cm. Stans de bloemetjes (CR1477) uit wit cardstock. Blend deze met 3 kleurtjes Distress oxides. Breng wat Distress inkt Pumice Stone aan op het onderste rand van de basiskaart. Stans 3 keer de truck (LR0641) uit wit cardstock. Bewerk er 1 met Distress oxide Pine Needle. Plak deze 3 op elkaar en plak de zwarte wieltjes op de bovenste truck. Plak dubbelzijdig foam op de achterzijde. Het ‘laadgedeelte’ laat je vrij. Bevestig de truck op de kaart en plak de bloemetjes in het laadgedeelte en ook achter de auto.

Stans 2 hartjes (CR1460) uit Metallic paper. Stempel en stans Gefeliciteerd (KJ1721) en plak deze op de basiskaart. Stempel op een strookje wit cardstock de tekst uit de stempelset Gefeliciteerd (KJ1721) Werk de kaart af volgens voorbeeld. 

Baby kaart:

Snijd een topvouwkaart van 15 x 15 cm. Stans 4 keer de puzzelstukjes uit White cardstock en blend deze met Distress oxide, Pine Needle. Stans nogmaals 2 puzzelstukjes uit Chip Board (CB5501) 

Stans de babyspulletjes (CR1456) en blend deze met Distress oxides. Stans 2 veiligheidspeltjes uit Mirror paper silver (CA3135) 

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *