Algemeen,  Berichten waarvan linkje creatieve filmpjes,  Blog,  Feestdagen,  Kadootjes

Gift card holder pop up

Morgen al weer 1 december… Voor de meesten een begin van een feestmaand. Een maand waarin we graag de mensen die ons dierbaar zijn, verwennen met cadeautjes.
Hoe leuk is het om zelf een eenvoudige pop up gift card holder te maken.

Het DSP is van Lawn Fawn, het strikje van CarlijnDesign, de pinguïn en tekst is van MFT.

Van deze gift card holder is filmpje beschikbaar. Ik zal de link bij ‘linkjes met creatieve filmpjes’ zetten van het filmpje die mij en Marian heeft geïnspireerd om dit te maken. (Met 5 verschillende ideetjes!)

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *