Blog,  Felicitatie,  Kaarten,  Verjaardag

Happy Birthday

Vandaag weer eens de achtergrond Slimline snijmal van PinkFresh (PF035ES) gebruikt, het papier heb ik eerst gekleurd en daarna uitgesneden.
Vier kleuren inkt heb ik gebruikt van Altenew: PinkPearl, Coral Bliss, Heart Beat en Vineyard Berry.

De bloem is van The Stamp Market ( Poppies for You) en ook gekleurd met dezelfde kleuren.
De tekst komt uit de stempelset Gorgeous Greetings van The Stamp Market en met wat Bling-bling maakt het geheel af.


Groetjes Marian

Marian

Mijn naam is Marian de Groot 64 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 3 jaar. Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind. Ook maak ik ook sinds kort deel uit van het design team van Hobbystudio en van Karin Joan. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *