Algemeen,  Blog,  Felicitatie,  Verjaardag

Happy Birthday

Vandaag laat ik twee kaartjes zien met mijn nieuwe stempelset van The Stamp Market Bounty of Blooms.

Deze bloemen kan je met veel kleur mediums inkleuren en is heerlijk om te doen .

Ik heb deze ingekleurd met waterverf van StudioLight Jenine’s Mindful Art Collection .

Fijne dag vandaag

Veel liefs Marian.

Mijn naam is Marian de Groot 66 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 4 jaar en op 12 maart 2022 is onze kleinzoon Twan geboren . Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind.In 2020 zijn Miriam en ik begonnen met een knutsel Make en Take ,wat reuze gezellig is . Wil je ook meedoen meld je dan aan bij Miriam via een PBje. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *