Blog

Happy Birthday

Vandaag heb ik mijn embossing folders weer eens uit de kast gehaald , wat kan je er toch leuke achtergronden mee maken .

Ik heb zwart papier gebruikt en behandeld met gouden wax .De 3D embossing folder is van

sizzix (662716).

Het is heel leuk om je embossing folders weer eens te gebruiken .

Instagram: marrie.degroot

Neem ook eens een kijkje op onze FB blog KREALIEF

Mijn naam is Marian de Groot 65 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 4 jaar. Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind. Ook maak ik ook sinds kort deel uit van het design team van Hobbystudio en van Karin Joan. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *