Blog

Happy Birthday

Vandaag heb ik mijn embossing folders weer eens uit de kast gehaald , wat kan je er toch leuke achtergronden mee maken .

Ik heb zwart papier gebruikt en behandeld met gouden wax .De 3D embossing folder is van

sizzix (662716).

Het is heel leuk om je embossing folders weer eens te gebruiken .

Instagram: marrie.degroot

Neem ook eens een kijkje op onze FB blog KREALIEF

Mijn naam is Marian de Groot 66 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 4 jaar en op 12 maart 2022 is onze kleinzoon Twan geboren . Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind.In 2020 zijn Miriam en ik begonnen met een knutsel Make en Take ,wat reuze gezellig is . Wil je ook meedoen meld je dan aan bij Miriam via een PBje. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *