Algemeen,  Blog,  Kaarten

Hartjes!!!

Ja ja, vandaag ben ik weer in de pen geklommen om jullie op een berichtje te trakteren. Ondertussen dat ik dit aan t uitwerken ben, zit Stijn mee te kijken. Die is dol op mijn capslock-toets, want als je die aanklikt gaat er een lampje branden. Dat is natuurlijk bere-interessant als je 18 maanden bent. Alleen niet zo handig voor mama…

Vandaag heb ik dit kaartje gekozen om te maken. Ik ben namelijk niet alleen dol op vlinders en bloemen, maar ook op hartjes!! En op mooie teksten. Zo heeft deze tekst, weinig nodig om mooi uit te komen. De hartjesstempel zijn een vierkantje van hartjes. Je kan er verschillende kanten mee op. Zelf de verkeerde, want er zit een foutje in de kaart. Maar zolang je niks zegt, ziet niemand dat hahahaha.

Ik heb Versafine gebruikt voor een mooie, scherpe en kleurrijke afdruk. De Banner is ook een stempel en die heb ik uitgesneden. Hieronder zitten van die foamkussentjes, zodat er meer “leven” in de kaart komt.

Stijn ligt ondertussen in bed, en m’n hoofd zit vol met moederdag-ideeen om te maken. Dus binnenkort zullen jullie weer wat anders voorbij zien komen, dan een kaartje. Het is ook niet erg om veel hobby’s te hebben, alleen je hoofd raakt er zo vol van hahahah. Maar ik ben vast niet de enige met dit probleem.

Fijne dag allemaal.

Veel liefs, Ilse

Ilse

Mijn naam is Ilse van Kemenade en woon,als geboren Brabantse, in Velsen-Noord (N-H). Samen met m'n man, dochter Evy (5) en zoon Stijn (1). Al ruim 25 jaar maak ik kaarten, maar sinds een jaar of 15 ben ik groot liefhebber van stempels en stansen. Een lievelingsmerk heb ik niet, vind ook bijna alles leuk en heb dus nooit genoeg hahaha. Ik hoop dat we veel creaties kunnen delen en elkaar kunnen inspireren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *