Blog,  Felicitatie,  Kaarten,  Kids,  Tutorials,  Verjaardag

Hoera hoera er is er één jarig..

Een kaart gemaakt voor The Collection 75 van Marianne Design. De opdracht was om ook het varkentje van byMarleen met de nieuwe producten van Karin Joan te combineren. Klik op continue reading om de benodigdheden en de werkwijze te zien.

Materialen die ik heb gebruikt :

Stans- en embosapparaat,

Stempel / stans set: ‘Feestje’ KJ1728, ‘Er is er één jarig’ KJ1729

Inkt : Versafine onyx black

Lijm: roller/ multi medium matte

Misti

Schaar

Strathmore Bristol smooth cardstock

Vouwbeen

Waterverf Pastel Dreams

Collectables: Giftwrapping ‘Bird’s & Heart’ Col1443

Stempel / stans set : ‘Geniet Joepie’ KJ1701, ‘Jij’ KJ1726

Stencil PS8027 Piggy bank by Marleen

Cardstock Sparkle pixie dust, Roze cardstock

Meetlat

Werkwijze: 

1: Snijd een kaart van 16,5 x 30 cm. Ril deze op 7,5 cm en 15 cm. Snijd er een rand van 3 cm af. Gebruik de vouwbeen voor een mooie vouwlijn. Stans de bolletjes uit (KJ1729) en plak deze op de basiskaart. Goed laten drogen en bewerk deze en de smalle strook met waterverf. Plak de smalle strook omgedraaid op de basiskaart (zie voobeeld). Stans de hartjes (col1443) en bewerk ze en stans de label (KJ1726) en stempel de tekst ‘Er is er één’ (KJ1729). Stempel de cadeautjes (KJ1701) en bewerk ze naar eigen inzicht. Trek de vorm van het varkentje (PS8027) over op cardstock, gebruik hiervoor de buitenste lijnen. Doe doe dit nogmaals op roze cardstock en gebruik hiervoor de binnenste lijnen. Gebruik glitterpapier voor oog, neus, mond en oorstukjes. Knip nu alles uit.  Plak de delen op elkaar. Hou het gedeelte onder de geldgleuf plakvrij, zodat hier nog geld in gestopt kan worden. Plak het varkentje vast (alleen op het naar buiten gevouwen gedeelte) op de kaart. Plak de letters hoera, bannertje met tekst en de hartjes op het varkentje. Op het oogje nog een zwart gemaakt klein bolletje opplakken. Stans de letters Jarig (KJ1729) uit glitterpapier en plak deze aan de binnenzijde van de kaart.

Werk de kaart af volgens voorbeeld.

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *