Blog

House Mouse

Vinden jullie die stempels van House Mouse ook zo schattig?? Ik kan jullie zeggen… Ik vind ze geweldig!! Dat ik begon met inkleuren van stempelafdrukjes, gebruikte ik potloden met reukarme terpentine. Dat beviel prima, en zo heb ik Derwent Colorsoft potloden gekocht. Deze kan je blenden met terpentine, maar je kan ze ook heel mooi blenden onderling. En dat heb ik bij deze stempel gedaan.

Uiteindelijk is dit een simpel kaartje, maar juist daardoor spreekt de stempel en knalt het zomerse gevoel er vanaf! Als ik er naar kijk, krijg ik weer helemaal zin om m’n potloden op te zoeken.

Maar ik ga eerst nog even verder met een raamsticker voor ons buurmeisje. Dit krijgt donderdag te horen of ze geslaagd is. En als die klaar is… duik ik nog even de knutselkast in.

Fijne dag allemaal!

Groetjes, Ilse

Ilse

Mijn naam is Ilse van Kemenade en woon,als geboren Brabantse, in Velsen-Noord (N-H). Samen met m'n man, dochter Evy (5) en zoon Stijn (1). Al ruim 25 jaar maak ik kaarten, maar sinds een jaar of 15 ben ik groot liefhebber van stempels en stansen. Een lievelingsmerk heb ik niet, vind ook bijna alles leuk en heb dus nooit genoeg hahaha. Ik hoop dat we veel creaties kunnen delen en elkaar kunnen inspireren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *