Ik denk aan jou..

Lekker met inkt aan de gang geweest.

Ben je benieuwd hoe deze kaart tot stand is gekomen?

Klik  hieronder op Continue reading

 

 

 

 

 

 

 

Wat ik voor deze kaart heb gebruikt:

Stempel / stans set :‘ik denk aan jou’ KJ1727

Mask Stencil PS8009 (Tiny’s Leaves)

Stempelinkt: Memento Rich Cocoa, ,

Distress ink Oxide: Worn lipstick, Spun Sugar,Bundled sage, Fossilized Amber en Tea Dye

Embossingpoeder: Wit

Neenah Cassic Crest Card: solar white 216 gsm (basis kaart)

Neenah Solar white 80 gr

Waterart Aquarelpapier A6, 185 grm (Kippers)

Vellum

Blending tool

Heat tool

Snijd een topvouwkaart van 10,5 x 13 cm. Snijd 10 x 12,5cm uit aquarelpapier. Snijd vellum van 10,5 x 13 cm. Stans en stempel de tekst ‘ik denk aan jou’ (KJ1727). Stempel de tekst ‘op deze bijzondere dag’ met clear emboss. Gebruik embospoeder.Stans de banner nadat je het bewerkt hebt met Worn lipstick en Spun Sugar. Snijd foam van dezelfde maat als de banner. Breng Distress ink aan op de achterzijde van de mask stencil (PS8009). Maak het aquarelpapier iets nat. Keer nu de mask stencil om, op het aquarelpapier. Zachtjes met doekje beetje aanduwen. Als je tevreden bent met het resultaat, de stencil verwijderen. Als het goed droog is, bevestig je het aquarelpapier op je basiskaart. De uitgestanste teksten plak je op het vellum. Plak de vellum op het aquarelpapier met lijm op de plekken waar de teksten zich bevinden en aan de randjes van de kaart.

Werk de kaart af volgens voorbeeld.

Post & Kadootje

 

Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Het liefste maak ik kaartjes. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. Met dit geweldige Design Team kan ik bezig zijn met wat ik het allerliefste doe in mijn vrije tijd. Ik mag ook deel uitmaken van CarlijnDesign PromoTeam. In het dagelijkse leven werk ik op de Huisartsen Spoedpost. Neem ook eens leuk een kijkje op mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Daar verkoop ik oa postkaarten & stationairy. Liefs, Miriam
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *