Algemeen,  Blog,  Felicitatie,  Herfst / Najaar/ Winter,  Kaarten

Pompoen

Ik heb een verjaardagskaartje gemaakt met mijn nieuwe Lawn Fawn spulletjes. De pompoen het ik uit wit fluweelkarton gestanst en blinkt met zachte kleuren. Daarna met het stencil de achtergrond gemaakt met dezelfde kleuren, zo blijft het een rustig geheel. Op velum de tekst met witte embossingpoeder en klaar is mijn kaartje.

Hallo, ik ben Maura van Noort. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen, een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd maak ik het liefst kaartjes. Producten van Lawn Fawn zijn daarbij favoriet. Ik ben zeer dankbaar om aan te mogen schuiven in het Design team. Hoop jullie te kunnen inspireren met mijn creaties.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *