Blog,  Feestdagen,  Kaarten,  Kerst-Oud & Nieuw,  Tutorials

Impossible card…of toch niet…

Vandaag heb ik een oudejaarsavond kaart gemaakt in een andere vorm, met jaartallen die geschoven kan worden. De producten die ik heb gebruikt zijn van CarlijnDesign. Heerlijke bruingebakken oliebollen op een schaal en glazen volgeschonken met champagne… 🍾🥂 op naar 2021.. wat zal dit jaar ons brengen..

Hieronder leg ik uit hoe ik de basiskaart gemaakt heb.

Zie onderstaande foto voor de maten van de ‘mal’ die je gebruikt om deze kaart te maken. Hiervoor heb ik steviger cardstock gebruikt, want ik wil deze mal nog bewaren voor een andere kaart.

Als je de lijnen hebt gemaakt met lineaal en potlood, trek je deze over met een Sharpie of een andere donkere stift. Alleen bij de middelste lijn is dit niet nodig. (Alleen lijnen die je gaat knippen)

Decoreer nu je kaart zoals je wenst. Hij past platgevouwen, goed in een envelop. Je kunt deze kaart in elke maat en cardstock maken die je zelf wenst!

Deze kaart heb ik gemaakt met ander cardstock en een extra banner waar de jaartallen op staan. Ik heb van een stukje cardstock een wikkel gevouwen en deze om de banner geschoven en op de achterzijde van de flap geplakt. Dat is dus niet zo moeilijk, als het er uit ziet. Morgen bij daglicht zal ik proberen daar nog een foto van te maken.

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *