Jij..bent geweldig!

Deze kaart heb ik oa gemaakt met vellum en de Basic shape (zes-hoek)

Klik op Continue reading, als je benieuwd ben hoe ik deze kaart gemaakt heb en wat ik gebruikte voor deze kaart.

 

 

 

 

 

 

 

 

Craftables: Basis shape CR1444 (Zes-hoek)

Stempel / stans set : ‘Jij’ van Karin Joan KJ1726, ‘ik denk aan jou’ van Karin Joan KJ1727

Texture stamp: MM1616

Stempelinkt: Memento tuxedo black,Versamark clear emboss,

VersaMagic Aspen Mist, Stampin’ pad Pink Pirouette

Embossingpoeder: Gold

Neenah Cassic Crest Card: solar white 216 gsm (basis kaart)

Neenah Solar white 80 gr

Vellum

Heat tool

Klein kwastje

Snijd een topvouwkaart van 10,5 x 13,5 cm. Snijd 10,1 x13,2 cm uit Neenah Solar white 80 gr. Stempel met Pink Pirouettede Texture stamp (MM1616).Met een kwastje maak je nog wat spettertjes.Stempel op wit cardstock 1 groot hartje en 1 klein hartje (KJ1727) metPink Pirouette. Een klein hartje en de tekst ‘Jij’(KJ1726), stempel je met Versamark clear embossen gebruik goudkleurig embospoeder. Stans alle hartjes en de tekst uit. Stans uit wit cardstock nogmaals de tekst ‘Jij’. Deze plak je als schaduw achter de goudkleurige ‘Jij’. Stempel de tekst ‘bent geweldig’ en knip deze uit. Stans uit wit cardstock en vellum een 6-hoek (CR1444). De witte bewerk je met de VersaMagic.Werk de kaart af volgens voorbeeld.

Post & Kadootje

 

Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Het liefste maak ik kaartjes. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. Met dit geweldige Design Team kan ik bezig zijn met wat ik het allerliefste doe in mijn vrije tijd. Ik mag ook deel uitmaken van CarlijnDesign PromoTeam. In het dagelijkse leven werk ik op de Huisartsen Spoedpost. Neem ook eens leuk een kijkje op mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Daar verkoop ik oa postkaarten & stationairy. Liefs, Miriam
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *