Blog,  Felicitatie,  Kaarten,  Verjaardag

Jij bent jarig

De achtergrond heb ik twee kleuren verf gebruikt ,en met een grote brede kwast en flink wat water.

De volgende materialen heb ik o.a gebruikt.

Water art papier 185 gr.

Verf van Rico Design in de kleur Bleu Glace en Menthe.

Witte embossing poeder Wow.

Mooie pastel tintjes van Rico Design Paper Poetry.

Stempels van DLS.

De Jij stans van Karin Joan.

Mijn naam is Marian de Groot 66 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 4 jaar en op 12 maart 2022 is onze kleinzoon Twan geboren . Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind.In 2020 zijn Miriam en ik begonnen met een knutsel Make en Take ,wat reuze gezellig is . Wil je ook meedoen meld je dan aan bij Miriam via een PBje. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *