Jij bent jarig

De achtergrond heb ik twee kleuren verf gebruikt ,en met een grote brede kwast en flink wat water.

De volgende materialen heb ik o.a gebruikt.

Water art papier 185 gr.

Verf van Rico Design in de kleur Bleu Glace en Menthe.

Witte embossing poeder Wow.

Mooie pastel tintjes van Rico Design Paper Poetry.

Stempels van DLS.

De Jij stans van Karin Joan.

Marian

Mijn naam is Marian de Groot 63 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 3 jaar. Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind. Ook maak ik ook sinds kort deel uit van het design team van Hobbystudio. Groetjes Marian.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *