Blog,  Kaarten,  Tutorials,  Verjaardag

Jij..bent jarig!

Vandaag een schudkaartje gemaakt en hierbij de stempel/stans van KJ gebruikt.

Klik op Continue reading om te lezen hoe ik deze kaart gemaakt heb en welke benodigdheden ik heb gebruikt.

 

 

 

 

 

 

Craftables: Basis shape CR1444 (Zes-hoek)

Stempel / stans set : ‘Jij’ KJ1726, ‘ik denk aan jou’ KJ1727

Design Folders DF3424

Stempelinkt: Memento tuxedo black, VersaMagic Pink Petunia

Embossingpoeder: Gold

Neenah Cassic Crest Card: solar white 216 gsm (basis kaart)

Neenah Solar white 80 gr

Papicolor mint

Mica sheet

Foam

Nuvo Jewel Drops

Tape

Snijd een topvouwkaart van 10,5 x 14,5 cm. Haal de designfolder (DF3424) door embosapparaat met Neenah Solar white 80 gr. Stans het woord ‘Jij’ uit dit papier. (je kunt beide kanten gebruiken). Stans de kleine ‘jij’. Bewerk deze met clear emboss en gebruik embospoeder. Stans de banner en bewerk deze met VersaMagic. Stempel de tekst ‘bent jarig!’.

Stempel en stans de hartjes(KJ1727). Stans met Basis shape CR1444 een zes-hoek uit papicolor. Plak deze stans en een maat groter tijdelijk aan elkaar vast met tape, zodat er een rand ontstaat. Stans 2 x uit foam en 1 keer uit wit karton en 1 keer uit een mica sheet. Begin met de witte rand en daarna het mica. Plak de randjes op elkaar zodat er een soort ‘bakje’ onstaat. Vul dit met sequins en plak daarop de zes-hoek. Plak deze op de kaart. Werk de kaart af volgens voorbeeld.

Post & Kadootje

 

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Het liefste maak ik kaartjes. Maar ook doosjes en andere creaties. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik ook de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. Tot 1 jan dit jaar maakte ik deel uit van CarlijnDesign PromoTeam, soms is het tijd voor wat anders en nieuwe uitdagingen en ben ik hier mee gestopt. Ik mag deel uit maken van het Designteam van Karin Joan. In het dagelijkse leven werk ik op de Huisartsen Spoedpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *