Blog,  Kaarten,  Sketch Inspiratie kaarten,  Sterkte/Beterschap/Bemoediging,  Tags/ Kadolabel

Kaart met een tag..

Voor deze kaart gebruikte ik oa de producten van The Stamp Market. Het streepjes cardstock is van Lawn Fawn.
De lay-out maakte ik met behulp van Sketch #2.
Deze vind je bij de categorie Sctetch Lay-out .

De bloemen heb met watercolor bewerkt. Voor de tekst gebruikte ik witte embossing poeder.

Wij zien graag jullie creaties op onze FB groep.

Zie HIER meer sketches

Liefs,
Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *