Blog,  Downloads,  Kaarten,  Kadootjes,  Sketch Lay-out

Kaart met waxine kaarsjes

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met leuke presentjes voor de feestdagen…
Deze kaart met doosje kun je in veel variaties maken. Je kunt ook iets lekkers in het doosje stoppen.
Dan kun je een stukje mica aan de achterzijde van het venster plakken.

Voor dit doosje gebruikte ik de stempels van Ludiec. Een beetje waterverf en nuvo crystel drops.
Ik ga zeker nog meer variaties maken!

Voor wie zou jij dit kadootje maken?

Voor wie zou jij dit leuke kadootje willen maken?

Hieronder heb ik een download geplaatst, dan kan jij ook aan de slag! (klik op lees meer ook voor de maten voor de grotere variant)

PS: De eerste download is voor waxinelichtje 3,7 cm.
Download 2 is voor waxinelichtje 3,9 cm (bv Bolsius) hierbij nog een extra Download met de afmetingen.
(voor diegene zonder printer)

Let op, bij de meeste printers zie je de onderste lijn niet. De lengte is 28 cm!

xx Miriam

Let op, bij de meeste printers zie je de onderste lijn niet. De lengte is 28 cm!

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *