Blog,  Kadootjes,  Tutorials

Kado zakje 3-hoek

Het is zo leuk om cadeauverpakkingen te maken! Zeker nu de feestmaanden er weer aankomen. Voor deze zakjes het ik de Paper Pad Summertime en de stempels van de Missees van Karin Joan gebruikt. De Tags heb ik uitgestanst uit een andere set.

Als je de zakjes met een klemmetje vastmaakt, kan het gemakkelijk geopend worden. Je kunt ze vullen met lekkere snoepjes, chocolaatjes, zakjes thee of setje tags…
👉🏻Wat zou jij erin stoppen?

Ze zijn eenvoudig te maken. Het makkelijkste is met een niet te klein stukje cardstock of cadeau papier. Leukste is om het zelf erst te stempelen..

Probeer het eerst met bv de helft van een A4 (printer) papiertje.

1. Maak een kokertje en plak de rand dicht. Probeer om er geen vouwlijn in te maken.
2. Vouw de onderzijde een randje naar binnen en plak het vast, of maak er ribbels in (kan met speciaal apparaatje of scoren)
3. Vouw de bovenste rand in tegenovergestelde richting, waardoor er een 3-hoek ontstaat (niet pletten, zodat er geen vouwlijnen ontstaan) Bovenzijde kun je omvouwen zoals onderzijde en een leuke klem/knijper gebruiken.
Of met de perforator een gaatje maken en een touwtje doorheen rijgen. (Vergeet het niet eerst te vullen als je besluit het dicht te plakken!)

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *