Advent dec 2020,  Blog,  Feestdagen,  Kadootjes,  Kerst-Oud & Nieuw,  Tags/ Kadolabel,  Tutorials

Kadolabels

Vandaag laat ik Kadolabels zien die ik heb gemaakt met een gratis download via Pinterest, die je ook kunt downloaden onderaan de pagina. Het beste kan je wat dikker printer papier gebruiken (160 Gr ) dan uitknippen. Ook is het een leuk idee, om eventueel de afbeeldingen van de vorige download van de kadozakjes voor deze labels gebruiken.

Er is ook een download beschikbaar met blanco tags/labels, zodat je deze zelf met eigen tekst kunt stempelen. Dat is de bovenste download.

Je kan ze op vele manieren kleuren, ik heb een stempel gebruikt van verfstreken, deze heb ik met Distress Oxide inkt gestempeld. Klik op LEES MEER…

Op de rechter foto is de zien, dat ik met een zwarte watervaste stift (Faber-Castell) de afbeelding weer mooi zwart heb gemaakt.

Door het gaatje , waar ik een ringetje aan heb gezet, bevestig ik een stukje lint om het op te hangen , of om het leuk aan een kadootje te hangen. Met een takje maak je het helemaal af. Je kunt nog een persoonlijke boodschap op de achterzijde schrijven.

Deze foto heb ik gebruikt van Pinterest. Het was erg leuk om ze te maken!

Marian

Mijn naam is Marian de Groot 64 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 3 jaar. Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind. Ook maak ik ook sinds kort deel uit van het design team van Hobbystudio en van Karin Joan. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *