Blog,  Challenge

Krea Challenge Advember

KREA CHALLENGE ADVEMBER!!

WIN WIN WIN

Voor de aankomende maand november lijkt het ons leuk om een adventskalender te maken. We zouden het leuk vinden als jullie met ons mee doen!.

👉🏻Op 1 december kiezen we 1 winnaar uit alle inzendingen.

Findit geeft een fantastisch cadeau weg voor de winnaar:

EEN JAAR ABONNEMENT OP DE HOBBY & ZO!

Hoe leuk is dit!

Omdat er zoveel verschillende soorten kalenders zijn is het juist ook leuk om jullie en onze creativiteit hierin helemaal los te laten.

Denk aan zakjes, envelopjes, kaartjes, tags, (lucifer) doosjes enzv… Je kunt ze hangen bv met knijpertjes, plakken of gewoon leuk neerzetten (vorm kerstboom) of verzamelen in een leuk mandje.

Er zal (voor diegene die niets kan bedenken) een download geplaatst worden voor een idee op onze blog.

Spelregels:

👉🏻Plaats je creatie in het, hiervoor aangemaakte, Album op FB:

Krea Challenge Advember

👉🏻 zet bij je bericht #Advember

👉🏻Je mag meerdere inzendingen plaatsen

👉🏻Bericht op fB delen is toegestaan

Heel veel plezier en creativiteit gewenst.

Wij hebben er al zin in!

Krealiefs,

Marian & Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *