Blog,  Kaarten,  Sterkte/Beterschap/Bemoediging

Lieve groetjes

2 kaartjes gemaakt in december voor een echtpaar dat de feestdagen vanwege ziekte apart moest doorbrengen vanwege ziekenhuisopname.

Bij beide kaartjes een achtergrond gemaakt met stencil van Icraft en distress oxide inkt. De groetjes stempel is van het scrapbookatelier. De andere tekst stempel van mariannedesign.
Op de achtergrond van het beterschapskaartje een hotfoil stans en folie gebruikt. Ook de bloem is gemaakt met een hotfoil stans en folie.

Fijne dag!

Liefs Judith

Judith

Mijn naam is Judith Jansma, ik ben 37 jaar en woon in Drenthe samen met mijn man Benny en zoontje Dylan van 6 jaar. Ik werk als wijk ziekenverzorgende in de thuiszorg. Ik ben al jaren creatief bezig met het maken van kaarten, scrapbooking, kadoosjes, labels enz... De laatste jaren vooral met het maken van kaarten, kadoosjes en labels. Daarnaast heb ik een sillouette cameao en maak daarmee o.a. geboorte cadeautjes. Ik vind het leuk om met verschillende merken te werken. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om nieuwe technieken te ontdekken en uit te proberen. Naast dat ik in het team van krealief zit. Zit ik ook in het DT van de hobbystudio en ben ik gast designer voor het scrapbookatelier. Naast het creatief bezig zijn is fotograferen ook een grote hobby van mij. Groetjes Judith

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *