Algemeen,  Blog,  Kaarten,  Sterkte/Beterschap/Bemoediging

Live Life Happy

Vandaag heel iets anders dan jullie van mij gewend zijn .

Ik ben aan de slag gegaan met de stencils van StudioLight.

MASKSL 58. JMA-ES.MASK 42 en JMA-ES.MASK 43.

En wat kleur aangebracht met het watercolor van DANIËL SMITH,daarmee is ook de prachtige stempel van MFT (Magnolia Blossoms) .BG-122
Dit kaartje heb ik naar aanleiding de live workshop van Ilse Hoekstra.

Veel liefs Marian

Mijn naam is Marian de Groot 65 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 4 jaar. Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind. Ook maak ik ook sinds kort deel uit van het design team van Hobbystudio en van Karin Joan. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *