Blog,  Felicitatie,  Interactief,  Kaarten,  Tutorials,  Verjaardag

Magneetkaart..

Voor deze kaart gebruikte ik de nieuwste producten van Missees by Karin Joan.

Vandaag deze grappige magneetkaart. Door een magneet op de uitschuif kaart te plakken en achter op de afbeelding (STAMPKJ14), komt de afbeelding op de uitschuifkaart als je deze uit het envelopje (STENCILKJ01) trekt.
Zie de proces foto’s hoe ik deze kaart heb gemaakt. (kijk bij ‘Lees Meer’)
👉🏼Heb jij de nieuwe Missees collectie al in huis?

🇬🇧For this card I used the new products of Missees by Karin Joan.

Today this funny magnetic card. By sticking a magnet on the slide-out card and on the back of the image(STAMPKJ14), the image will appear on the slide-out card when you pull it out of the envelope (STENCILKJ01) See the pictures how I made this card.
👉🏼Do you already have the new Missees collection at home?

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *