Advent Kalender,  Blog,  Feestdagen,  Kerst-Oud & Nieuw,  Tutorials

Menu piramide

Een menukaart mag echt niet ontbreken bij het kerstdiner! Hieronder de uitleg van deze leuke menu piramide.

Werkwijze:

1: Om eerst een mal te maken voor de maten: Teken een rechte lijn van 18 cm. 5cm vanuit het midden links en rechts en knip dit uit zie foto 1 . Je knipt deze driehoek uit en je legt hem op stevig gekleurd papier naar keuze.

Foto 1

2: Op foto 2 is de driehoek links en rechts met potlood lijn getekend. En knip het geheel uit.

Foto2

3: Op foto 3 is aan de rechterkant een strookje van 1,5 cm te zien , dit gedeelte is om het aan elkaar te plakken. Ril alle potlood lijnen en plak het met dubbelzijdig tape aan elkaar.

Foto 3


4: Teken op een tegengestelde kleur cardstock een driehoek die 0,5 cm rondom kleiner is als de piramide (voor alle zijdes) Zoals je op foto 4 ziet, heb ik hier ook de mal gebruikt, om het goed uit te meten.

Foto 4

Versier het geheel naar eigen inzicht. Met een witte Gell pen kun je op donker cardstock het menu schrijven. Breng met wat kerst snijmallen versiering aan. Het staat heel erg leuk en sjiek op de kersttafel.

Eet smakelijk!

Mijn naam is Marian de Groot 66 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 5 jaar en op 12 maart 2022 is onze kleinzoon Twan geboren . Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind.In 2020 zijn Miriam en ik begonnen met een knutsel Make en Take ,wat reuze gezellig is . Wil je ook meedoen meld je dan aan bij Miriam via een PBje. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *