Algemeen,  Blog,  Feestdagen,  Herfst / Najaar/ Winter,  Jaargetijden,  Kaarten,  Kerst-Oud & Nieuw

Merry & bright (mica)

Deze techniek van kaarten maken wilde ik graag eens proberen, nadat ik een filmpje had gezien. Ik heb ook dezelfde kleuren gebruikt voor de achtergrond.
De bovenste laag is mica, hierop heb ik de tekst gestempeld (The stamp Market, LF & Sunny studio) met witte inkt StazOn pigment. Speciaal bedoeld voor niet poreuze ondergronden.
De cardstock onder de mica, heb ik geblend met Distress Oxide Iced Spruce.
Hierop heb ik met een stencil van LF en stencil paste (pearl) een laagje aangebracht. Deze goed laten drogen voor ik ging stempelen.
Voor de leuke afbeeldingen gebruikte ik de stempels van Tim Holtz (holiday sketchbook)
Een nietje en een touwtje houden de 2 bovenlagen aan elkaar.
Dit heb ik op een basiskaart geplakt.
Nog een rood hartje en wat droplets maken het geheel af. In totaal heb ik 6 kaarten gemaakt.
Zo leuk om te doen😃

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *