Mijn eerste kaartjes met de nieuwe mallen van KJ

Voor het eerst kunnen spelen met de nieuwe mallen en stempels van KJ voor MD. Zalige setjes zijn het!

De materialen die ik gebruikte:

– stempel van een mandala

– embossingpoeder clear

– distress oxide inkt

– papier dat goed blend (fluweel papier/ structure paper)

– foam om de letters hoger te laten komen

– dubbelklevende tape op rol

– witte inkt

– gelly roll pen voor de witte accentjes

En natuurlijk!!

KJ 1726 (jij)

KJ 1727 (ik denk aan jou)

Esther

Ik ben Esther en samen met mijn moeder, Leentje, heb ik een hobbywinkel. We delen de passie voor creativiteit en helpen graag iedereen die een stapje in die creatieve wereld wenst te zetten. Je kan hier creaties bekijken die met onze materialen gemaakt zijn. Hopelijk kunnen we jullie inspireren!!
1 comment
  1. Miriam

    Een hele leuke kaart Esther!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *