Algemeen,  Berichten waarvan linkje creatieve filmpjes,  Blog,  Felicitatie,  Interactief,  Kaarten,  Tutorials

Peek A Boo

Dit Peek- A -Boo kaartje heb ik gestempeld met de leuke schattige stempeltjes van Avery Elle.
Ook deze kaart maken? 
Bekijk het filmpje (Jennifer McGuire) te vinden in de menubalk ‘linkjes met creatieve filmpjes’.

Liever in cm:
FRONT (voorzijde): 11cm x 21cm …score at 14cm 
INSIDE (binnenkant): 11cm x 22cm … score at 11cm 
BACK (achterzijde) : 11cm x 15cm… score at 14cm

Mijn naam is Marian de Groot 66 jaar en getrouwd met Piet. Wij hebben 2 volwassen dochters Salina en Melanie. En we zijn erg trots op onze kleindochter Lynn van 5 jaar en op 12 maart 2022 is onze kleinzoon Twan geboren . Ik knutsel al heel wat jaren en zo ook een eigen stijl ontwikkeld. In april 2018 ben ik lid van Krealief Design Team wat ik ontzettend leuk vind.In 2020 zijn Miriam en ik begonnen met een knutsel Make en Take ,wat reuze gezellig is . Wil je ook meedoen meld je dan aan bij Miriam via een PBje. Groetjes Marian.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *