Algemeen,  Blog,  Kaarten,  Tutorials

Popping flap card..

Een kaart waarbij er nog een kaartje uit popt. Onder dit bericht staat een linkje van iemand die deze kaart ook heeft gemaakt en mij heeft geïnspireerd om deze kaart te maken.

Klik op ‘lees meer’ , om de kaart in actie te zien…

Klik HIER voor de link om het videofilmpje te bekijken, als je deze kaart ook wilt maken.
Ben erg benieuwd…

Liefs,
Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *