Blog,  Downloads,  Felicitatie,  Interactief,  Kadootjes,  Verjaardag

Schuif (kado) doosje..

Hoe leuk is dit schuifdoosje om als cadeautje te geven. Voor elke gelegenheid te maken en te geven. Doe er wat (snoep) hartjes in en stempel een lieve tekst op het doosje en je hebt een schattig Valentijnscadeautje ♡
Dit schuif doosje kun je downloaden. Zie onder aan de pagina. Kijk bij ‘meer’ om foto’s te zien hoe je het doosje kunt maken.
Dan kun je lekker aan de slag ! Wie ga jij verwennen?
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Ik heb bij de voorbeeld foto’s cardstock gebruikt van Karin Joan. Het bovenste doosje heb ik geblend met Distress Oxide Spun Sugar. Als je wilt stempelen op het doosje, kun je dit beter doen voor het dichtvouwen en plakken.

Veel plezier met het maken van het doosje. Laat leuk je creaties zien op onze FB groep Krealief.

xx

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *