Spelen met distress oxide

Voor een collega mag ik regelmatig kaartjes maken.
Deze keer vroeg ze me er drie om mensen te bedanken. Rond de feestdagen bedankt ze graag de mensen die haar papa helpen verzorgen, dit zijn de kaartjes die ik daarvoor maakte.

De stempel heb ik met clear embossingpoeder bewerkt daarna heb ik me uitgeleefd met distress oxide en ten slotte een mal met bedankt erop gezet.


Esther

Ik ben Esther en samen met mijn moeder, Leentje, heb ik een hobbywinkel. We delen de passie voor creativiteit en helpen graag iedereen die een stapje in die creatieve wereld wenst te zetten. Je kan hier creaties bekijken die met onze materialen gemaakt zijn. Hopelijk kunnen we jullie inspireren!!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *