Blog,  Kaarten,  Kerst-Oud & Nieuw

Time to get cozy

Deze kerstkaart heb ik eerst bewerkt met waterverf pastel dreams (šŸ˜) Daarna stempel met de sterretjes met emboss inkt aangebracht en wit emboss poeder gebruikt. Vervolgens de huisjesstempel, tekst en het bordertje met Versafine black gestempeld.

Deze producten gebruikte ik voor deze kaart:

-Stempel DLS December stories

-Clear emboss inkt

-Emboss poeder wit

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *