Algemeen,  Blog,  Kaarten

You’re so beautiful

You’re so Beautiful.. De bloemen stempel heb ik eerst met verschillende kleurtjes inkt bewerkt (Begin met de lichtste). Vervolgens met de sprayer een paar keer licht gesproeid met water en afdruk gemaakt op watercolor paper. Stempel jij ook wel eens op deze manier?

Materialen die ik oa heb gebruikt:

-Altenew stempelset Simple Flowers

-Distress ink Oxide

-MFT inkt Snow cone

-Zwart cardstock

-Roze cardstock Stamin’ up

-Palletjes

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *