Algemeen,  Blog,  Kaarten,  Sterkte/Beterschap/Bemoediging,  Voorjaar /Lente/ Zomer

You’re the sweetest🍓

De echte zomerkoning is natuurlijk de aardbei🍓 Deze aardbeitjes zijn van Marianne Design.
Met de stansjes heb ik afdrukjes gemaakt met inkt op wit cardstock. Dit geeft wel een grappig effect.
Deze plakte ik vervolgens op een basiskaart.
En hier achter weer gekleurd, iets steviger cardstock. Vervolgens heb ik de randen vastgeplakt
van de basiskaart, omdat ik er op het laatst moment een label in wilde hebben.

Voordat ik de aardbeitjes en de blaadjes heb uitstanst, bewerkte ik het eerst met watercolor.

De tekst op de kaart is van Lawn Fawn. De tekst op de uitschuifbare label is van The Stamp Market

👉🏼Wat is jouw lievelings fruit?

xx Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *