Algemeen,  Blog,  Kaarten

Hope it’s your best day ever…

Een een keer heel wat anders. Een poosje geleden kocht ik deze set van Stampin’ Up. De streepjes achtergrond is van MFT. Het ankertje is van Gummiapan.. Kan heel goed voor een mannenkaart!

Ik had nog een kettinkje liggen, deze heb ik aan het ankertje bevestigd..

Liefs,
Miriam

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb een voorliefde voor waterverf en mijn favoriete kleurtjes zijn pastel. Ik werk graag met verschillende merken. Ook gebruik ik de Silhouette Cameo en de Cricut snijplotter graag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam ik op de spoedzorg van de huisartsenpost. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop Post & Kadootje (link staat bij 'websites') Hier steek ik ook veel tijd/ aandacht en liefde in. Ik verkoop hier oa postkaarten & stationery en ook stempels/ snijmallen die (bijna) nieuw in de verpakking zitten. Kortom, mijn dagen worden aardig (creatief) gevuld. Liefs, Miriam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *